Informatie

Concept
Alle prijzen zijn gebaseerd op het nuttigen van onze BBQ gerechten op basis van minimaal 25 volwassen personen gedurende circa 1,5 uur tot 2 uur (dit wel afhankelijk van het aantal gasten en, tenzij anders afgesproken/aangegeven.  Heeft u minder dan het aangegeven volwassenen gasten, dan rekenen wij een toeslag. Combinaties of toevoegingen van bepaalde gerechten zijn in overleg altijd mogelijk. U geeft aan om hoeveel gerechten het gaat, en wij maken graag een vrijblijvende en passende offerte voor u.

Opbouwkosten werkplek
Wij rekenen € 98,00 exclusief 6% BTW voor het opbouwen van de werkplek en het bereiden van de gerechten van de BBQ en de begeleiding naar uw gasten toe (waar nodig).  De kilometervergoeding is € 0.75 gemeten vanaf 2935 TC tot aan uw adres (enkele reis) in Nederland exclusief 6% BTW.

Betaalwijze
Onze factuur kunt u contant op de reservering dag of via een bankoverschrijving voldoen. In dat laatste geval dient 3 dagen voor de reserveringsdatum het totaalbedrag op onze rekening te staan. Tenzij in overleg anders is overeengekomen.

Bedrijven
Voor bedrijven die regelmatig gebruik willen maken van onze diensten hanteren wij een aantrekkelijk kortingspercentage. Voor scholen en instellingen hanteren wij altijd speciale tarieven.

Opleidingen/certificaten
Het spreekt vanzelf dat wij in bezit zijn van onder meer certificaten voor Sociale Hygiëne en HACCP, afgeronde opleidingen tot zelfstandig werkend kok, 1e en 2e restaurant kok en chef-kok, BHV en certificaten m.b.t. brandveiligheid.

Adres
JC-Catering
Cor en Janneke Rietveld
Aelbrecht van Naaldwijklaan 25
2935 TC  Ouderkerk aan den IJssel

Telefoon
0654 – 332 050 (Cor)

Overige gegevens
KvK nummer : 29046449
NL78 KNAB 0724 9502 14
BTW nummer : NL041774309B01